De lekkerste recepten voor e liquid

Een van de grootste voordelen van elektrisch roken is de grote invloed die u kunt uitoefenen op de smaak. Het is heel eenvoudig om op onze website zelf uw e liquid samen te stellen en op basis hiervan unieke recepten te creëren. Hieronder leggen we meer uit over het combineren van verschillende aroma’s en het gebruik van onze handige calculator voor de lekkerste e liquid recepten.

E liquid zelf mengen en samenstellen

Zelf e liquid maken is niet moeilijk en biedt u bovendien diverse voordelen. Niet alleen heeft u volledige controle over de uiteindelijke smaak- en rookbeleving, maar ook bespaart u flink ten opzichte van het kopen van kant-en-klare liquids. Zeker voor de gevorderde damper is zelf samenstellen in de meeste gevallen dan ook de beste optie.

De vloeistof bestaat uit een aantal noodzakelijke basiscomponenten. Denk hierbij onder meer aan stoffen als Propylene Glycol (PG), Vegetal Glycerin (VG), de door jou gekozen aroma’s en optioneel nicotine. De verhouding tussen al deze stoffen bepaalt de uiteindelijke rookervaring. Zo kiest u meer VG voor meer vapor of gaat u juist voor meer PG voor een sterkere throat hit.

Talloze keuzemogelijkheden voor recepten

Hoewel u op de website van Nieuwesigaret de keuze heeft uit een variëteit aan aroma’s, kan het zijn dat u na verloop van tijd op zoek bent naar nog meer variatie. In dat geval raden wij u aan te experimenteren met speciale e liquid recepten. Dit zijn unieke combinaties van verschillende basisbestanddelen en aroma’s, die tezamen een eigen recept vormen.

Gezien de vele keuzemogelijkheden bij Nieuwesigaret zijn de opties op het gebied van e liquid recepten vrijwel eindeloos. Combineer bijvoorbeeld zoete smaken zoals Blackberry Fruit, Banana Fruit en Tutti Frutti Fruit voor de ultieme fruitexplosie of combineer tabaksmaken zoals Cuban Supreme Tabak, Black Honey Tabak en Black Fire Tabak voor een heerlijk rokerige smaakbeleving.

E liquid recepten opslaan en delen

Omdat we het creëren van e liquid recepten nóg makkelijker willen maken, vindt u op onze website een handige calculator waarmee u uw gedroomde recept zelf snel en eenvoudig kunt samenstellen. In enkele simpele stappen voert u hier zaken in zoals de PG/VG-verhouding, de te maken hoeveelheid in milliliter, de gewenste nicotinesterkte en eventueel extra verdunningsmiddel.

Vervolgens kunt u tot maximaal acht verschillende smaken toevoegen en eenvoudig het gewenste percentage per smaak aangeven. De calculator voert alle benodigde berekeningen direct voor u uit. Heeft u zelf een heerlijk recept samengesteld? Deel het dan met de wereld op onze speciale receptenpagina.