Wordt Juul damp kit ook in Europa een groot succes

Juul is een mini vape systeem uit de USA

Het Juul vape apparaat is verreweg het best verkochte mini damp apparaat in de verenigde staten, Juul verkoopt meer dan alle andere apparaten samen, waarom ? Omdat het de next step is, klein maar toch een goed dampend apparaat, gemak wint het hier van de zware mods en andere heavy duty apparaten. Het heeft klein opzet tankjes met voorgemelde liquid in vele smaken, direct dampen altijd en overal zonder geknoei.

Wat is een Juul ?

Juul gebruikt een intelligent verwarm systeem dat een aerosol creëert en ontworpen is verbranding te minimaliseren.Het is een gesloten systeem en niet ontworpen om opnieuw te vullen. Juul wordt via een USB poort geladen.

Wat is een Juul pod ?

Een Juul pod is een cartridge dat je vast klikt op het apparaat. De pod is gevuld met een nicotine salt liquid met een aroma naar keuze.

uulpods hebben de volgende ingrediënten

Propylene Glycol en Plantaardige glycerine. ( 30/60 MIX) voor zover niets nieuws onder de zon. Verder benzoic acid, een natuurlijk ingredient uit de tabaksplant. Wanneer gecombineerd met nicotine maakt het nicotine salt, inmiddels een bekend alternatief voor de standaard nicotine. Smaak, Juul smaken zijn veelal een combinatie van kunstmatige en natuurlijke smaken.

Juul vape

Volgens Juul is een pod ongeveer te vergelijken met de inhoud van een pakje sigaretten, dit klopt voor de Amerikaanse markt, daar mag het gehalte veel hoger zijn dan on Europa.
Met een pod doe je ongeveer een dag en soms iets langer, afhankelijk van het gebruik, de batterij zal het waarschijnlijk niet de hele dag uithouden, 1 keer per dag laden is de frequentie. Het laden neemt ongeveer 50 minuten in beslag.

De voordelen van de Juul

Extreem eenvoudig in gebruik, het apparaat zou niet makkelijker te gebruiken kunnen zijn, plaats een pod en dampen maar.er is geen menu, neem een puf wanneer je wilt verder niets. Is de pod leeg, even wisselen en verder dampen.

Constante damp

De Juul werkt altijd hetzelfde, de damp is altijd gelijk in opbrengst.Dit is een groot voordeel ten opzichte van vergelijkbare mini apparaten, hij werkt gewoon altijd goed. De Juul gebruikt een automatisch temperatuur controle systeem wat je normaal alleen in grote mods vindt, je krijgt met de Juul geen hitte schok.

De Juul gebruikt nicotine salts in zijn liquids,Dit zout betekent in chemische termen dat de nicotine een positief en negatief geladen ion heeft dat er voor zorgt dat het minder scherp is dan reguliere nicotine, de Juul sensatie komt heel dichtbij roken. De perfecte heis een mond tot long ervaring zoals bij het ouderwetse roken., het rookt als en sigaret. Wat natuurlijk erg meehelpt is dat het een klein en discreet apparaat is met een gewicht van een pen ongeveer 14 gram, inclusief pod.

Nadelen van de Juul

Er is maar 1 nicotine sterkte, je hebt hier minder last van omdat salts als nicotine gebruikt worden, dus met 20 mg/ml hebt je geenszins het gevoel dat de liquid te sterk is. Er is een beperkt aantal smaken beschikbaar. Op dit moment nog maar beperkt leverbaar in Europa, eigenlijk alleen in de UK. Ik ga dit apparaatje toch in de gaten houden, het is niet voor niets zo extreem populair in Amerika.