Wat is de lekkerste e liquid?

Bestaat dat, de lekkerste e liquid ? De smaak van is één van de lekkerste dingen aan elektrisch roken, de smaak die u als roker zelf kunt bepalen. In tegenstelling tot een gewone sigaret heeft u bij elektrisch roken de controle over de smaak. Dat is niet alleen het geval als u een kant-en-klare e liquid koopt, maar al helemaal als u deze op maat laat maken. Bij Nieuwesigaret koopt u de lekkerste e liquid die geheel op basis van uw wensen is samengesteld.

Lekkerste of fijnste e liquid: balans tussen drie ingrediënten

Het vinden van de lekkerste e liquid is niet altijd gemakkelijk, want deze is voor iedereen verschillend. De vloeistof voor een e sigaret bestaat uit drie ingrediënten: een oplosmiddel, (optionele) nicotine en een aroma.

De smaaksensatie van het vapen wordt onder meer beïnvloed door het gebruikte oplosmiddel. Er zijn twee soorten oplosmiddelen: propylene glycol (PG) en vegetable glycerin (VG). Het laatstgenoemde middel heeft een natuurlijke oorsprong en verdient daarom in veel gevallen de voorkeur.

De meeste mensen ervaren de smaak van VG lekkerder en in tegenstelling tot PG geeft het niet het risico op allergische reacties. Een mix van beide middelen is een prima middenweg, maar ook 100% VG e liquid neemt sterk toe in populariteit.

Kies uit verschillende nicotinegehaltes

Een ander ingrediënt wat sterk bepaalt of u e liquid lekker vindt, is de hoeveelheid nicotine. Bij Nieuwesigaret kunt u kiezen uit ultra light (3 mg), light (6 mg), medium (10 mg), medium strong (14 mg), strong (18 mg) en extra strong (20 mg).

Met gestopte rokers van gewone sigaretten ervaren vloeistof met een relatief hoog nicotinegehalte vaak als lekkerder. Elektrisch roken is in dit opzicht de ideale manier om af te bouwen, door telkens voor een e liquid met een lager nicotinegehalte te kiezen.

Aroma bepalend voor lekkerste e liquid

Het laatste en belangrijkste aspect is het aroma ofwel de smaak van de e liquid. De lekkerste e liquid is voor veel mensen vaak de vloeistof waaraan de lekkerste smaak is toegevoegd. En zoals bekend valt over smaak niet te twisten!

Sommige rokers houden van een zeer zoete smaak en kiezen hierdoor voor aroma’s als Blackberry Fruit, Caramel Original, Banana Fruit, French Vanilla, Tutti Frutti Fruit of Watermelon Fruit. Wie houdt van een frissere smaak, zal juist de voorkeur geven aan aroma’s als Citrus Mix Fruit, Creme de Menthe, Granny Smith Fruit, Lemon Fruit, Menthol en Mint Candy.

Ook de rokerige aroma’s zijn bij Nieuwesigaret ruimschoots vertegenwoordigd, in de vorm van smaken als Black Fire Tabak, Black Honey Tabak, Cuban Supreme Tabak en Maxx Blend Tabak. De lekkerste e liquid is sterk afhankelijk van uw persoonlijke smaak en experimenteren is daarom het beste advies dat we u kunnen geven.

Heeft u vragen of suggesties ? Mail dan naar info@nieuwesigaret.nl

Samen maken we de lekkerste liquid voor u.