De beste navulling voor uw e sigaret kopen

Bent u op zoek naar goede navulling voor uw e sigaret? Dan bent u bij Nieuwesigaret aan het juiste adres. De optimale samenstelling van e liquid is echter voor iedereen anders. Deze is namelijk afhankelijk van de balans tussen het gekozen aroma, de sterkte daarvan, het gebruikte oplosmiddel en het gekozen nicotinegehalte.
Ook de optionele toevoeging van gedestilleerd water of wodka is zeer bepalend voor het uiteindelijke karakter van de navulling. Bij Nieuwesigaret heeft u zelf de volledige controle over al deze ingrediënten, zodat u uw gedroomde e liquid helemaal zelf via onze website kunt samenstellen. Zoals u van ons gewend bent, krijgt u het vervolgens razendsnel thuisbezorgd.

Navulling verkrijgbaar in tal van aroma’s

Op het gebied van aroma’s is de keuze in onze webwinkel uitermate ruim. De beginnende vaper raden we aan om te kiezen voor een zoete of lichtzoetige smaak zoals Banana Fruit, French Vanilla of Strawberry Fruit. Bevalt dit goed? Dan kunt u ervoor kiezen om bij de volgende bestelling een smaak met iets meer karakter uit te zoeken.
Denk hierbij aan aroma’s als Chocolate, Coffee of Jamaican Rum. De roker die de voorkeur geeft aan krachtige smaken, kiest het beste voor karaktervolle aroma’s zoals Black Fire Tabak, Cubano Tabak of Red Oak Tabak. Voor alle aroma’s geldt dat u zelf de smaaksterkte in procenten kunt bepalen (vijf, tien, vijftien of twintig procent).

Oplosmiddel met ideale balans

Ook het gekozen oplosmiddel heeft een grote invloed op de uiteindelijke smaakbeleving van de navulling. Een e sigaret wordt over het algemeen gevuld met een e liquid bestaande uit een mix van propylene glycol (PG) en vegetable glycerin (VG). De voorkeur voor PG of VG is persoonlijk, dus de ideale balans hiertussen is voornamelijk een kwestie van experimenteren.
Wel hebben zowel PG als VG beiden een aantal duidelijke kenmerken. Veel rokers roemen PG om de sterke smaakbeleving, terwijl VG resulteert in meer damp. Dit zijn beide eigenschappen die u graag wilt terugzien tijdens het roken van een e sigaret. Een veelgekozen combinatie is daarom een navulling met 70% PG en 30% VG. Dit resulteert in een optimale smaak en voldoende vapor.

E sigaret met zelf samengestelde navulling

Een ander zeer belangrijk ingrediënt van de gemiddelde e sigaret navulling is natuurlijk het welbekende nicotine. Deze stof is met name een onmisbare toevoeging voor ex-rokers van conventionele sigaretten, maar wordt ook door rokers van elektrische sigaretten gewaardeerd om de zogenaamde throat hit tijdens het roken.
Wie minder nicotine wil binnenkrijgen of zelfs een e sigaret zonder nicotine wil roken, maar toch de throat hit wil ervaren, kan dit oplossen door te kiezen voor een navulling waaraan wodka is toegevoegd. Bij Nieuwesigaret heeft u de keuze uit een optionele toevoeging van wodka van vijf of tien procent. Ook de toevoeging van gedestilleerd water behoort bij ons tot de mogelijkheden.