Propylene glycol kopen bij nieuwesigaret

Propylene glycol, Nieuwesigaret biedt de hoogste kwaliteit aan

Door de combinatie van wetenschap en technologie bieden wij de beste en hoogwaardigste propylene glycol (PG) aan. In de vaders wereld vaak afgekort als PG. Onze PG haalt de hoogste USP standaard welke zorgvuldig getest wordt. Let wel, er is ook een PG soort voor technische toepassingen, deze is goedkoper maar is eigenlijk niet geschikt voor e-liquid.

Of je nu een consument of producent bent Nieuwesigaret is de plek voor uw PG, betrouwbaar en gegarandeerde top kwaliteit. We bieden PG aan vanaf 100 ml tot 25 liter eenheden, zoveel u wilt en altijd op voorraad. Voor een premium grade e-liquid gebruikt u onze PG om zeker te zijn dat u het beste gebruikt of verkoopt. we verkopen ook mix pakketten zodat u direct zelf aan de slag kunt.

Wat is propylene glycol ?

Voor diegene die nieuw zijn in het zelf maken van e-liquid, DIY, USP Propylene glycol is een dunne vloeistof en een hoofdingrediënt van e-liquid. Het heeft vele toepassingen bijvoorbeeld in voedsel en/of medicijnen. De belangrijkste taak van PG in e-liquid is de gelijke verdeling van het nicotine extract, aroma en andere ingrediënten door de hele vloeistof. Zonder PG zou de kwaliteit erg variëren van flesje tot flesje.

Verschil in e-liquid door verschil in propylene glycol

Niet alle e-liquids zijn op dezelfde manier en met dezelfde stoffen gemaakt. Inferieure kwaliteit van sommige ingrediënten kan een vervelende smaak ervaring geven. Voor liquid producenten is het erg belangrijk om een constante kwaliteit te kunnen garanderen aan hun klanten. Het minder nauwkeurig nemen van kwaliteitsnormen kan catastrofale gevolgen hebben en zou dus ook niet moeten gebeuren, helaas het gebeurt.

Voor een gegarandeerde eerste klas kwaliteit PG gaat u naar de volgende pagina: PG VG

Voor grotere hoeveelheden PG: Grootverpakking

Voor meer informatie over dit product: info@nieuwesigaret.nl