E sigaret kruidvat of Etos niet erg verstandig

E sigaret kopen bij een grootwinkel bedrijf als kruidvat

Heb ik iets tegen het kruidvat , Etos of de kruidvat folder ? Nee waarom zou ik, maar als u een e sigaret wilt kopen kunt u dat beter niet bij een drogisterij keten, benzinestation of zo iets dergelijks doen. Er zijn inmiddels veel aanbieders van e sigaretten en e liquid, ook de grote ketens doen mee, benzinestations, drogisterij ketens enzovoort. Waarom zeg ik dat u dit beter niet kunt doen ? Bij deze winkels kunt u apparaten en vloeistoffen kopen tegen weggeef prijzen. Goedkoop is duurkoop gaat hier echt helemaal op, een apparaat van 10 euro kan niet goed zijn. U zult zeggen, nou dan heb ik het geprobeerd tenminste. Het probleem is echter dat als u begint met zo een slecht apparaat de hele damp ervaring er direct één is om snel te vergeten, een gemiste kans dus.

Jammer wanneer u met een slechte ervaring begint

U eerste ervaring is belangrijk omdat u deze het meest bewust ervaart, daarom moet u om een goed oordeel te geven een goed deugdelijk apparaat kiezen op proberen van een kennis bijvoorbeeld, nog beter u gaat naar een gespecialiseerde e sigaret winkel en laat u vakkundig adviseren. U kunt het vergelijken met eten, als iemand u een gerecht aanbiedt wat u nog nooit gegeten heeft. Dan is het waarschijnlijk zo dat als deze persoon het op de juiste manier klaar maakt er de grootste kans is dat u het lekker vindt. Vindt u het niet lekker en is het ook niet goed klaargemaakt dan zegt vervolgens altijd nee tegen dit gerecht, jammer toch ? Natuurlijk je kunt ook gewoon niet houden van iets dat wel goed is klaargemaakt maar dan heeft u tenminste een oordeel gebaseerd op goede informatie.

Waar moet ik dan op letten ?

Dat is niet zo makkelijk te zeggen . Er is voor ieder wat wils maar als u naar een gespecialiseerde winkel gaat dan wordt u goed geïnformeerd en kunt u ter plekke uitproberen wat bij u past. De goedkope pen verdampers hebben een voeding weg niet het vermogen en de goede cols, gloeispiralen, om u het echte dampen te laten ervaren. Moet ik dan z’on zwaar ding nemen ? Nee niet persé maar wel een apparaat met een toereikend vermogen om voldoende damp te generen, dat is belangrijk. daarnaast zijn de betere e sigaretten uitgerust met een goede batterij zodat u niet ieder half uur hoeft op te laden. En u wilt ook geen gespetter en vloeistof in uw mond krijgen, niet lekker namelijk.

Hoe zit het met de liquid ?

Ook de e liquid kunt u beter niet bij het kruidvat kopen, daar geldt hetzelfde voor, kwaliteit wint altijd. Als u eenmaal aan het dampen bent kunt u er voor kiezen uw liquid zelf te maken, dan bepaalt u wat u dampt. U kunt bij nieuwesigaret een mix pakket kopen met een smaak die u het liefst heeft en de PG VG verhouding die u het best vindt. Dan bent u goed op weg en zult u merken dat dampen een heel goed alternatief is voor roken.

Voor informatie kunt u mailen naar, info@nieuwesigaret.nl