Nieuwe smaaklijn gelanceerd: rijke aroma’s en diepe geuren

Een van de grote voordelen van vapen, is dat u iedere keer weer een andere smaak kunt proberen.  U kunt bijvoorbeeld zelf e liquids maken, al benadert dat niet altijd die sensatie van een zorgvuldig uitgebalanceerde smaak van een gerenommeerd producent. 2 Mars gaat nu nóg een stapje verder en komt met een aantal prachtige, exotische nieuwe aroma’s. Wij kregen alvast een voorproefje.

Vapen en aroma’s

Vapen is lekker omdat er tal van ondefinieerbare, maar o zo heerlijke aroma’s vrijkomen. De zintuigen worden geprikkeld door geur en smaak en dat zorgt voor een fijne sensatie. Het komt er uiteindelijk op neer dat de kwaliteit van het aroma de mate van die sensatie bepaalt. Negentig procent van de geur die u ruikt, wordt bepaald door aroma’s.

U kunt zich dan ook voorstellen dat de ervaring van het vapen van een e sigaret voor een groot deel samenhangt met de kwaliteit van het gebruikte aroma. Met andere woorden: betere, sensuelere e liquids uit een hoger segment verhogen het genot. In het verleden was de keuze nog beperkt op dit gebied, maar inmiddels er wordt steeds meer aandacht besteed aan de ontwikkeling van nieuwe aroma’s. Aan smaken die de zintuigen maximaal prikkelen.

E liquids: smaken verschillen

Het creëren van een nieuw aroma is een tijdrovend proces en het is ingewikkeld om een lekkere geur of smaak één op één te kopiëren, uitzonderingen daargelaten. Ter illustratie: om tot een koffie aroma te komen, worden zo’n 800 substanties gebruikt. Niet voor niets houden producenten van nieuwe e liquids de ingrediënten liever geheim. Het is echter steeds beter mogelijk om aroma’s te benaderen die perfectie benaderen.

Dankzij nieuwe, geavanceerde technieken en ontwikkelmethoden is 2 Mars in staat om die smaken nauw te laten aansluiten bij persoonlijke voorkeuren en wensen van gebruikers. Want de beleving van een aroma verschilt per persoon. Wat de een als fantastisch ervaart, kan voor de ander een afknapper zijn. Met het lanceren van nieuwe smaaklijnen, heeft 2 Mars dat proberen te ondervangen. Iedere vaper komt vanaf nu écht aan zijn trekken.

Heerlijke nieuwe smaken en aroma’s

De nieuwe smaken zijn onderverdeeld in drie categorieën, ieder met een geheel eigen genotpalet en smoelwerk. De Traditional Flavours met aardse aroma’s als amandel, kers en kokosnoot, de Luxury Flavours gebaseerd op de geur van hout, de smaak van likeur en fijne kruiden, en ten slotte de Masterful Flavours. Denk hierbij aan champagne, honing, mokka en marsepein. Hiermee bestrijkt 2 Mars een breed gebied aan aroma’s en is er voor iedere type e sigaret gebruiker iets naar zijn of haar smaak te vinden.

De kwaliteit is verbazingwekkend hoog. De nieuwe smaaksensatie’s en aroma’s van 2 Mars beloven heel wat voor de toekomst van de e sigaret, zo is wel duidelijk. Wilt u dat zelf ook eens ervaren, dan raden wij u aan om eens af te reizen naar het universum van intense geuren en smaken, zoals ze het zelf noemen. Daarvoor klikt u hier. Ondertussen genieten wij alvast verder…