Ingrediënten in uw e liquid

e liquid wat zit erin

E liquid ? De ingrediënten, wat zit er eigenlijk in ?

Ingrediënten van e liquid, wat zit er in onze dampvloeistof ? In onze steeds meer gezondheidsbewuste samenleving, wil een groeiend aantal mensen ervoor zorgen dat ze precies weten wat door consumptie hun lichaam binnenkomt. Als er nieuwe informatie beschikbaar over het roken van sigaretten, zijn er steeds meer mensen die overwegen over te stappen op elektrisch roken, de elektrische sigaret dus, als alternatief voor het roken van tabak.  Het feit blijft dat elektrische sigaretten veel minder schadelijke stoffen bevatten dan de ouderwetse sigaret.Vandaag bespreken we de ingrediënten van de vloeistof die in een elektrische sigaret gaat, e liquid.

Dus, wat zit er in e sigaret “juice”?

Elektronische sigaretten bevatten veel minder bestanddelen dan de duizenden stoffen die men tegenkomt in de traditionele tabaks sigaret..
De belangrijkste ingrediënten in elektronische sigaret vulling zijn propyleenglycol en plantaardige glycerol, welke vaak worden gebruikt voor kleurstoffen en mondwater. In tegenstelling tot andere schadelijke stoffen zoals teer in tabaks sigaretten wordt propyleenglycol niet beschouwd als een kankerverwekkende stof. Er is grondig geëvalueerd door de overheid en wetenschappers, die het eens zijn dat het veilig is voor gebruik in tientallen producten , zoals schoonheid middelen, en bijvoorbeeld in de agrarische sector waar het met duizenden liters vermengd wordt met dier voedsel, speciaal voor koeien.
Natuurlijk zouden elektrische sigaretten niet compleet zijn zonder de toevoeging van nicotine zijn. Nieuwesigaret biedt de hoogste nicotine kracht in onze industrie, 10 % NBV of 100 mg, samen met 2 lagere nicotine sterktes en Nicotine vrij. Elektrische sigaretten gebruikers kunnen hun individuele nicotine gehalte zelf bepalen, waardoor ze veel flexibeler dan de traditionele alternatieven zijn. Verder is VG of vegetal glycerin een steeds belangrijker bestanddeel, dit wordt ook op zeer grote schaal gebruikt in de voedsel en beauty wereld, het zit in zeep, shampoo enz. De VG van Nieuwesigaret is pharma grade en tenminste 99,8% zuiver.
Tenslotte is 10 procent van ingrediënten in elektrische sigaretten vloeistof, aroma. Deze e cig aroma’s zijn food grade kwaliteit, ze worden dus ook door ons eten gedaan. e liquid ingrediënten zijn er dus meestal 3 of 4.

Bereiden van e liquid

Er bestaan altijd vragen over de standaard procedures bij het bereiden van e liquid en het gebrek aan regulering. De twee grootse fabrikanten van de vloeistof zijn China en Amerika. In China, moeten fabrikanten een non toxic verklaring kunnen overleggen en de hoeveelheid pure nicotine in hun e liquid batches verder zijn er geen regels aan het produceren en distribueren van de vloeistof. Er zijn wat bedenkingen geweest omtrent de ingrediënten die gebruikt worden in Chinese e liquids. Er is echter nooit eenduidig bewijs gevonden die de Chinese liquid makers in de problemen zou kinnen brengen. De meeste bedrijven voldoen gewoon aan de internationale ISO norm. Op dit moment hebben Chinese bedrijven meestal een high tech installatie om liquid te maken, veel zijn zelfs gecertificeerd met MSDS en TUV. In Amerika moeten fabrikanten zich houden aan de regels van de FDA, op dit moment worden de regels, net als hier in Europa aangescherpt.

Nieuwesigaret elektrische sigaretten e-vloeistof bestaat uit de volgende elementen.

60% – 95% – Propyleen Glycol & Glycerol
0% – 20% –  Nicotine
5% – 20% –  Aroma
U kunt ervan verzekerd zijn dat Nieuwesigaret e liquid is gemaakt volgens de hoogste normen met behulp van e vloeistof ingrediënten  van zeer hoge kwaliteit. Uw totale vaping tevredenheid is ons streven. Deel uw gedachten  commentaren  of op onze Facebook-pagina.

We hebben ook een interessante blogpagina over dit onderwerp, E liquid.