Gepost op

E liquid

E liquid is de vloeistof die in de elektronische sigaret wordt gedaan om te verdampen en dus te roken. Het is, wanneer u e liquid aanschaft, van belang dat deze aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Sommige klanten willen een hoog nicotinegehalte in de e liquid, terwijl anderen juist voor de gezelligheid meeroken, maar eigenlijk geen nicotine binnen willen krijgen. Ook de smaak van de e liquid kunt u naar wens aanpassen, zodat u een frisse, fruitige of juist tabakssmaak aan de te inhaleren vloeistof heeft zitten. Kortom is er voor iedere gebruiker van de elektronische sigaret wel een passende navulling te vinden.

Welke e liquid past bij u?

Wanneer u nog niet zo lang gebruik maakt van de elektronische sigaret zult u wellicht nog moeite hebben met het vinden van de navulling die past bij uw persoonlijke voorkeuren. In onze webshop stelt u zelf de e liquid samen en bepaalt u dus wat er in komt te zitten. Wilt u veel of weinig nicotine, wilt u een sterke of milde smaak aan het product en welk percentage wodka en water wilt u? Dit zijn vragen die u uzelf kunt stellen bij het kiezen en samenstellen van het product dat volledig bij uw voorkeuren aansluit.

Bij onze webshop bent u daarnaast niet alleen verzekerd van een e liquid die aansluit bij uw wensen, maar ook van kwaliteit producten. Wij vinden het van groot belang om bij al onze producten, van e liquid zonder nicotine tot basis plus shots, kwaliteit mee te nemen in de afweging om een product wel of niet aan te bieden op onze webshop.

De werkwijze van onze webshop

Zo veel klanten als wij hebben zo veel voorkeuren zijn er ook wanneer het gaat om de e liquid. Daarom besloten wij dat wij onze klanten hun favoriete e liquid zelf samenstellen laten. Zo krijgt u maximaal de mogelijkheid om te kiezen voor een product dat past bij u. Natuurlijk is bij ons zodoende veel mogelijk, maar wel binnen de kaders van de wetgeving. Zo kunt u de e liquid slechts in flesjes van 10 ml ontvangen en is het niet mogelijk om meer dan 20 mg nicotine in de vloeistof te verwerken. Dit zijn regels die de overheid heeft opgesteld en waar wij ons dan ook aan houden. Wilt u toch meer navulling voor uw elektronische sigaret? Dan kunnen wij natuurlijk wel meerdere e liquid flesjes leveren, niet zo handig maar wel verplicht.

Meer weten over onze e liquid?

Heeft u vragen over onze e liquid en de mogelijkheden van onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op. Wij verkopen onze producten enkel aan klanten van 18 jaar en ouder en zullen dan ook geen vragen beantwoorden en e liquid of andere producten leveren aan jongere klanten. Klanten van 18 jaar en ouder kunnen ons snel en persoonlijk bereiken via het telefoonnummer 06 37384010, door de vraag over de e liquid te mailen naar info@nieuwesigaret.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.