Goedkope e liquid

Bent u op zoek naar goedkope e liquid van premium kwaliteit? Dan bent u in de webshop van Nieuwesigaret aan het juiste adres. Wij bieden u de keuze uit een breed aanbod goedkope e liquid, die u kunt gebruiken als heerlijke vulling voor uw e sigaret. Zo’n e sigaret wordt vaak ook wel een elektronische sigaret of een e smoker genoemd.

Onze goedkope e liquid dient als vulling voor een e sigaret en verdampt tijdens het roken van de sigaret tot inhaleerbare vapor (rook). Het gebruik van goedkope e liquid is sterk in opkomst, omdat het roken van vloeistof met een e smoker een stuk minder schadelijk is dan het roken van conventionele tabak.

Bekijk onze producten

Goedkope e liquid als vulling voor e sigaret

In tegenstelling tot gewone tabak, bestaat goedkope e liquid uit slechts 3 bestanddelen: nicotine (in een hoeveelheid die de roker zelf kan bepalen), een liquid aroma (dit geeft de smaak aan de e sigaret) en een oplosmiddel (een mix tussen propylene glycol en vegetable glycerin in een verhouding die de gebruiker zelf bepaalt).

De vloeistof in een e smoker geeft een unieke smaak aan de elektrische sigaret en maakt het roken ervan een zeer aangename ervaring. Op de website van Nieuwesigaret vindt u een breed aanbod van uiteenlopende goedkope e liquid smaken, waaronder tabaksmaken, fruitsmaken en nog vele andere aantrekkelijke aroma’s.

Goedkope premium e liquid kopen

Een van de oorzaken van de toenemende populariteit van goedkope e liquid is het positieve effect op de gezondheid in vergelijking met het roken van gewone tabak. Daar waar tabak bestaat uit duizenden bestanddelen die een desastreus effect hebben op de gezondheid van de roker, bevat goedkope e liquid slechts enkele ingrediënten die ook nog eens veel minder schadelijk zijn.

Daarnaast kan de roker van een e smoker zelf de dosering van de verslavende stof nicotine bepalen. De premium e liquid van Nieuwesigaret heeft een nicotinekracht tot wel 10% NBV of 100 mg nicotine en bevindt zich hiermee in de top van het marktsegment. Wij bieden u echter ook goedkope e liquid in lagere hoeveelheden nicotine of zelfs zonder nicotine. Ideaal om snel af te bouwen!

Meer informatie

Goedkope e liquid als vloeistof e smoker

In de webshop van Nieuwesigaret koopt u al een flesje goedkope e liquid van 10 ml voor slechts  €2,59. Tijdens het bestellen kunt u zelf de gewenste PG / VG verhouding invoeren, evenals het gewenste nicotinegehalte en liquid aroma. Zo is uw premium e liquid altijd op maat gemaakt. Een andere goede optie is om de vloeistof voor uw e smoker zelf te maken.

Ook die mogelijkheid bieden we u bij Nieuwesigaret, want u kunt alle benodigde ingrediënten los bestellen op onze website. Hiermee bespaart u geld en kunt u de inhoud van uw goedkope e liquid regelmatig aanpassen. Dit is onder andere zeer bruikbaar wanneer u het nicotinegehalte in uw e liquid geleidelijk wilt verlagen.