Goedkope e liquid

Gebruikt u een elektronische sigaret en zoekt u hiervoor naar goedkope e liquid? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Een goedkope e sigaret kunt u beter vermijden, kwaliteit kost geld. Wij verkopen kwalitatief goede, maar ook goedkope e liquid voor in uw elektronische sigaret. Het wordt tegenwoordig steeds lastiger om aan goedkope e liquid te komen, vanwege onder andere de strenge wetgeving. Natuurlijk is het goed dat dit gebeurd, omdat ook in de goedkope e liquid nicotine zit en voorkomen moet worden dat meer mensen hier verslaafd aan raken, maar het is lastig wanneer u al gebruik maakt van de elektronische sigaret en u niet meer eenvoudig aan goedkope e liquid kunt komen. Wij bieden dan ook wel de goedkope e liquid aan in diverse smaken en waarbij u het nicotinegehalte van de goedkope e liquid zelf bepaalt.

De voordelen van goedkope e liquid

Wanneer u goedkope e liquid kunt aanschaffen kan dit voor rokers veel voordelen hebben. Wij bieden namelijk kwalitatief hoogwaardige producten aan, waarbij u altijd weet wat er in zit en hier ook zelf uw keuzes in kunt maken. Zo kunt u bij onze goedkope e liquid onder andere kiezen welk nicotinegehalte, welke smaaksterkte, hoeveel procent gedestilleerd water en welke smaak u wilt. De goedkope e liquid is daarnaast ook prettig voor uw omgeving, omdat de tabakslucht minder sterk aanwezig is en zij dus niet belast worden hiermee.

Ook om te stoppen met roken kan de goedkope e liquid helpen, omdat u zelf het nicotine gehalte van het product kunt bepalen. Zo kunt u langzaam afbouwen of juist kiezen voor een goedkope e liquid met 0 mg nicotine zodat u wel de bewegingen en gezelligheid kunt blijven ervaren zonder de verslavende stof binnen te krijgen.

De goedkope e liquid bij ons bestellen

Bij ons schaft u al goedkope e liquid aan vanaf 2,78. U heeft daarbij keuze uit meer dan 50 smaken, zodat er altijd een smaak bij zit die u aanspreekt en u genoeg mogelijkheden heeft om te wisselen tussen de diverse smaken. In verband met de wetgeving is het niet meer mogelijk om onze goedkope e liquid in een grotere fles dan 10 ml te ontvangen. Wel kunnen wij u natuurlijk meerdere flesjes van 10 ml opsturen, zodat u alsnog genoeg op voorraad heeft. Ook mag het nicotinegehalte in de goedkope e liquid niet hoger zijn dan 20mg, maar lager kunt u natuurlijk altijd bij ons bestellen. Kortom zijn er binnen de wetgeving vele mogelijkheden bij ons om de goedkope e liquid helemaal naar wens samen te stellen.

Heeft u vragen over het bestellen op de webshop?

Heeft u vragen over het bestellen van de goedkope e liquid of andere producten op onze webshop? Dan kunt u ons bereiken via het contactformulier, door te bellen naar 06 37384010 of door uw vraag per mail te stellen via [email protected]. Wij verkopen onze producten, van goedkope e liquid tot basis plus shots, enkel en alleen aan klanten boven de 18 jaar en kunnen u dan ook niet helpen wanneer u deze leeftijdsgrens nog niet heeft bereikt.