eGo smoker kopen: ideale e sigaret

Zoekt u naar een perfecte elektrische sigaret? Eentje die een hoge kwaliteit koppelt aan een betaalbare prijs? Dan is een eGo smoker kopen een voortreffelijk idee. In kringen van dampliefhebbers is eGo een bekende naam; het is namelijk de hoog aangeschreven productlijn van de bekende firma Joyetech.

eGo smoker kopen met twee verschillende atomizers

Bij Nieuwesigaret bieden we u de eGo ONE; de ideale e sigaret voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers. Het apparaat heeft een reputatie hoog te houden als de beste e sigaret van Joyetech en wordt geleverd met twee verschillende verdampers, ook wel atomizers genoemd. Hierdoor kunt u genieten van twee vaping methodes en de methode kiezen die het beste bij u past.

Rookt u het liefst eerst door de mond, net zoals bij een conventionele sigaret? Dan is de eGo ONE 1,0 Ohm eGo smoker een prima keuze. Deze bevat een relatief klein luchtgat, waardoor u de damp net als bij een gewone sigaret eerst in uw mond proeft. Dit is de atomizer bij uitstek voor mensen die het gevoel van een gewone sigaret willen ervaren, zonder de negatieve bijwerkingen.

Wilt u een zo groot mogelijke wolk produceren en direct inhaleren? Dan is de eGo ONE 0,5 Ohm een goed alternatief. Deze bevat een groter luchtgat dat zeer veel damp produceert. Hierdoor is het zeer eenvoudig om de damp rechtstreeks over uw longen te inhaleren. Ideaal voor dampers die houden van een grote wolk.

Joyetech eGo ONE: tal van functionaliteiten

Wie een goede eGo smoker wil kopen, kan zich dan ook geen buil vallen aan Joyetech’s eGo ONE. Het apparaat is via de webshop van Nieuwesigaret zeer voordelig verkrijgbaar en gaat dankzij de uitstekende kwaliteit ook nog eens een zeer lange tijd mee. Ook onderscheidt deze elektrische sigaret zich met de vele functionaliteiten ten opzichte van andere apparaten in deze prijsklasse.

Opvallend is bijvoorbeeld het innovatieve airflow systeem, dat een lichte of juist zwaardere hijs eenvoudig instelbaar maakt. Alles wat u hiervoor hoeft te doen, is aan de handige ring op de clearomizer te draaien. Een draai met de klok mee maakt de luchtstroom kleiner (en dus de hijs zwaarder), terwijl een tegendraadse beweging de luchtstroom ruimer maakt (en daarmee de hijs lichter).

Van origine heeft de eGo ONE eGo smoker daarnaast twee keuzes in batterijen: een variant van 1100 en 2200 mAh. Standaard kunt u bij Nieuwesigaret alleen een eGo smoker kopen met een accu van 2200 mAh, zodat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw elektrische sigaret.

Heeft u vragen over de Joyetech eGo ONE of wilt u meer weten over het kopen van een eGo smoker? Twijfel dan niet en stel direct uw vraag via het contactformulier op onze website. Wij voorzien u graag van een advies op maat.