E sigaret vloeistof

Vloeistof e sigaret of e-liquid is de vloeistof die in een elektrische sigaret wordt gevaporiseerd zodat er inhaleerbare rook damp ontstaat. Steeds meer mensen stappen tegenwoordig over op de e sigaret, omdat deze aantoonbaar minder schadelijk is dan het roken van gewone sigaretten. E sigaret vloeistof is op de website van Nieuwesigaret zowel verkrijgbaar met als zonder nicotine.

Een e sigaret is een elektronisch apparaat dat de e sigaret vloeistof opwarmt totdat deze verdampt. E sigaret vloeistof wordt daarom ook wel dampvloeistof genoemd. De e sigaret werd al vele jaren geleden uitgevonden en is daarmee niet nieuw. Wel zijn de elektrische sigaret en e sigaret vloeistof tegenwoordig een stuk prettiger in gebruik dan voorheen.

Bekijk onze producten

E sigaret vloeistof voor elektronisch roken

E sigaret vloeistof is noodzakelijk om elektronisch te roken en wint de laatste tijd sterk aan populariteit. De dampvloeistof bevat doorgaans drie ingrediënten: een oplosmiddel, een aroma en optioneel nicotine. Het oplosmiddel is vaak een combinatie tussen vegetable glycerin en propylene glycol.

Nicotine is van zichzelf smakeloos en heeft daarmee geen invloed op de smaak van e sigaret vloeistof. Dit zorgt ervoor dat de roker zelf precies kan bepalen hoe de e smoker vloeistof smaakt. Het assortiment van Nieuwesigaret bevat een variëteit aan heerlijk smakende liquid aromas, zodat u zelf kunt kiezen welke smaak u wilt.

Goedkoop e sigaret vloeistof kopen

Het roken van e sigaret vloeistof heeft veel minder nadelen dan het roken van traditionele tabak. Een gewone sigaret bevat duizenden stoffen die bijzonder schadelijk zijn voor de gezondheid van de mens. E sigaret vloeistof bevat slechts drie ingrediënten, waardoor het roken van een elektronische sigaret veel minder schadelijke gezondheidseffecten heeft.

De toevoeging van één van deze drie ingrediënten, nicotine, is zelfs optioneel. Zo kunt u het nicotinegehalte in de e sigaret vloeistof bijvoorbeeld geleidelijk afbouwen wanneer u wilt stoppen met roken. Wilt u wel graag nicotine in uw e sigaret vloeistof? Dan biedt Nieuwesigaret met 10% NBV of 100 mg nicotine de e sigaret vloeistof met de grootste nicotinekracht in de sector.

Meer informatie

E sigaret vloeistof zelf maken

Voor minder dan 3 euro koopt u in de webwinkel van Nieuwesigaret al een flesje van 10 ml e sigaret vloeistof. U kunt hierbij onder meer zelf uw gewenste smaak, nicotinegehalte en PG VG verhouding kiezen. Wij stellen de e sigaret vloeistof vervolgens geheel op maat voor u samen. Wilt u de e sigaret vloeistof zelf maken?

Ook dat is natuurlijk mogelijk bij Nieuwesigaret. Hiermee bespaart u niet alleen kosten, maar heeft u ook meer controle over de samenstelling van uw e sigaret vloeistof. Dit is vooral handig wanneer u bijvoorbeeld wilt afbouwen. Met behulp van onze speciale app berekent u de optimale verhoudingen van uw e sigaret vloeistof.