E liquid

E liquid, ook wel bekend als dampvloeistof, is de vloeistof die in een elektronische sigaret omgezet wordt in inhaleerbare damp. De e sigaret is tegenwoordig een populair en gezonder alternatief voor het roken van gewone tabak. Net als een gewone sigaret bevat e liquid indien gewenst nicotine, maar er bestaat ook e liquid zonder nicotine.

Een e sigaret wordt aangedreven door een batterij en verwarmt de e liquid totdat deze wordt omgezet in rook (vapor). Dit proces wordt ook wel vaporiseren genoemd. De elektrische sigaret is inmiddels alweer enige tijd op de markt en werkt nu een stuk beter dan een decennium geleden. Analisten voorspellen de komende jaren dan ook een jaarlijkse groei van zo’n 25% voor de e sigaret.

Bekijk onze producten

Wat is e liquid?

Net als de e sigaret heeft ook de bijbehorende e liquid een sterke ontwikkeling doorgemaakt in de afgelopen jaren. E liquid bestaat doorgaans uit 3 bestanddelen: oplosmiddel, een smaakstof en eventueel nicotine. Het oplosmiddel is meestal een mix tussen propylene glycol en vegetable glycerin.

Een groot voordeel van e liquid is dat er geen tabak voor nodig is om te roken en dat nicotine van zichzelf geen smaak heeft. De roker kan dus zelf elke gewenste smaak kiezen voor de e liquid. Nieuwesigaret heeft talloze heerlijke e liquid aroma’s in het assortiment, zodat er werkelijk voor ieder wat wils tussen zit.

E liquid zonder nicotine goedkoop kopen

Naast de talloze opties op het gebied van smaak, biedt e liquid diverse voordelen ten opzichte van reguliere tabak. Elektronische sigaretten bevatten veel minder schadelijke stoffen dan traditionele sigaretten, die vele duizenden dubieuze ingrediënten bevatten. E liquid vormt hiermee een relatief gezond alternatief voor mensen die willen roken.

De gebruiker bepaalt daarnaast zelf hoeveel nicotine een e sigaret bevat. Nieuwesigaret biedt met 10% NBV of 100 mg de hoogste nicotine kracht in de markt. Dit maakt e liquid een uitstekende manier om van het roken af te komen. Wij bieden daarnaast niet alleen lagere sterktes aan, maar ook is het mogelijk om bij ons e liquid zonder nicotine goedkoop te kopen.

Meer informatie

E liquid maken

Voor slechts enkele euro’s kunt u op de website van Nieuwesigaret een flesje van 10 ml e liquid kopen. Kies uw favoriete smaak en nicotinegehalte en wij mengen de e liquid geheel op maat voor u. Ook zelf e liquid maken is via onze online winkel heel eenvoudig. Bestel de benodigde bestanddelen voor de e liquid gewoon los en u krijgt ze spoedig thuisgestuurd.

Zelf e liquid maken is niet alleen voordeliger, maar biedt u ook maximale vrijheid in het samenstellen van uw e liquid. Dit is erg handig wanneer u bijvoorbeeld aan het afbouwen bent. Via onze handige app rekent u snel en gemakkelijk de ideale verhoudingen van de e liquid uit. Meer weten? Neem contact op via het contactformulier.