Verzenden

Verzenden doen we zo snel mogelijk, als u iets aanschaft wilt u het snel in huis hebben, de bestelling wordt in de regel de dag na uw bestelling verzonden. In Nederland en België versturen we onze pakketjes met Postnl of DHL. Ik wil wel nadrukkelijk stellen dat wij geen Bol.com of soortgelijk bedrijf zijn, ik hoop dat u snapt wat ik bedoel. Same day delivery doen wij niet. U krijgt een tracking om uw bestelling te volgen, deze komt meestal begin van de avond via de email bij u binnen.  Meestal heeft u de bestelling de volgende dag in huis. Bestelt u vanuit België dan kan het één of twee dagen langer duren.

Een aflever punt kiezen als afleveradres is eigenlijk de beste optie, u hoeft niet thuis te blijven en de vervoerder kent deze adreseen natuurlijk goed zodat fouten tot een minimum beperkt blijven.

Denk er aan dat uw adres 100% moet kloppen bij de minste afwijking gaat het pakket retour afzender, wij kunnen di niet corrigeren als het pakket uit onze handen is.

U kunt op de checkout pagina ook kiezen voor UPS als vervoerder, UPS is een premium vervoerder, duurder maar ook beter.

Er worden in de regel minimaal twee aflever pogingen gedaan vaak zelfs drie. Zorg er voor dat uw pakket afgeleverd kan worden. Het gebeurt helaas te vaak dat het pakket terug komt na meerdere aflever pogingen. Wij kunnen het pakket dan niet altijd weer kosteloos versturen. Volg uw pakket en voorkom teleurstellingen.

Veel klanten geven ons aflever instructies, zoals ” u kunt het achter het huis achter laten” instructies hebben geen enkele zin, wij bezorgen de pakketten niet zelf en de vervoerder kan niet voldoen aan speciale wensen.

Kijk op de België pagina voor de aangepaste verzending naar België.

Verzendkosten:

Voor Nederland: Normale verzendklasse € 5, Accessoires € 3, Liquids € 3, > 30 kg € 10, IBC € 30 deze verzendkosten gelden uitsluitend voor Nederland en zijn exclusief BTW. 

België: Vast tarief € 7 exclusief BTW

Duitsland: Vast tarief € 7 exclusief BTW.

Verzendkosten voor verzendingen naar België en Duitsland zijn respectievelijk