Terpenen de nieuwe manier van aroma toevoegen aan uw liquid

Terpenen

Terpenen voor e liquid smaak, de nieuwe manier van smaak toevoegen

Er is een vaak over het hoofd gezien component dat beschikt over ongelooflijke kracht. De laatste tijd, terwijl cannabis dieper in de mainstream komt, wordt er meer en meer gesproken over de protagonist van de plant terpenoïden – algemeen bekend als terpenen. Ze zijn de magie achter geur en smaak.

Maar wat is een terpeen?

Terpenen zijn natuurlijke componenten die voorkomen in planten en geven de plant zijn karakteristieke geur.Reuk is erg krachtig iets, het wordt gelinkt aan geheugen en nostalgie, het is daarom niet verrassend dat we meer en meer horen over terpenen.

Hoe gebruiken we terpenen ?

Met gelijke kenmerken als essential olies , moeten ze ook als zodanig gebruikt worden, op het moment vindt u terpenen in meerdere cosmetische producten, voedsel en liquids.

Vergeet niet dat terpenen mengsels zeer geconcentreerd zijn en altijd verdund moeten worden voor u ze kunt gebruiken, gebruik nooit meer dan 3% in uw liquid.

Terpenen

  • E liquid: Als u een standaard 10 ml flesje gebruikt bevelen we 0.1 tot 0.3 ml van uw terpeen mensen toe te voegen, dit zijn ongeveer 1-3 druppels.
  • Aromatherapie: Als u terpenen in een elektrische verdapper gebruikt voegt u 4-5 druppels op 400 ml toe. Is de geur vervlogen voeg dan weer een druppel toe.
  • Kruiden en bloemen: Om uw favorieten terpenen profiel toe te voegen aan hennep of cannabis buds heeft u een pot en een papieren servet nodig. Doe een paar druppels op het servet laat drogen en doe dan samen met de buds in de pot en laat deze trekken.

Gegarandeerd THC vrij

Wat ruik ik?

Terpenen zijn niet alleen aanwezig in duizenden soorten fruit, groenten en kruiden, maar ook in de cannabisplant.

Met de torenhoge vraag naar cannabisproducten treden terpenen in de schijnwerpers. Nu gezien voor wat ze werkelijk zijn.

Stammen die ‘meestal indica’ zijn, blijken voornamelijk β-myrceen te bevatten, terwijl ‘meestal sativa’-stammen over het algemeen meer uitgebreide terpeenprofielen hebben.4 De cannabisindustrie is begonnen met het creëren van unieke terpeenformuleringen van de vertrouwde smaakprofielen van’ s werelds favoriete cannabis stammen.

Een favoriet bij Harmony is OG Kush-een overheersende combinatie van limoneen, myrceen en beta-caryofylleen die een gebalanceerde, schone en soepele creëren.

Cannabis terpenen

Wacht, doen ze meer?

Na onderzoek in de vroege jaren 1950, laat het onderzoek zien dat terpenen daadwerkelijk interageren met cannabinoïden. Ze versterken, activeren en blokkeren zelfs enkele van de effecten die worden geproduceerd door THC en CBD.

Het meest algemeen bekend als het ‘entourage-effect’, deze interactie en de effecten ervan zijn gedetailleerd door Dr. Ethan Russo. In een artikel uit 2011 in de British Journal of Pharmacology toonde Dr. Russo de synergie tussen de verschillende verbindingen, waarmee hij effectief een reeks gebeurtenissen leidde die ons naar het heden leiden.

Cannabis terpenen alleen verschijnen de laatste tijd in veel consumentenproducten; in alles, van cosmetica en voedingsmiddelen, tot vapen en concentraten. Bij Harmony streven we ernaar eerlijke en hoogwaardige producten te maken. Perfectie kost tijd.

Laten we samenvatten!

Elke cannabissoort produceert terpenen op verschillende niveaus. Deze unieke combinatie geeft elk zijn eigen smaak en geur
Terpenen interageren met cannabinoïden en andere bestanddelen van de planten: hun aanwezigheid kan van invloed zijn op de manier waarop u op een bepaalde soort reageert. Dit wordt het entourage-effect genoemd.
We proberen, testen en proeven onze producten elke dag om de perfecte balans van terpenen in onze e-liquids te vinden.

Op dit moment hebben we bij nieuwesigaret de volgende terpeen mengsels voor u.

Product pagina voor terpenen.