Smoking Vapor Mi-Pod Pod systeem Review

Pod system mi-pod

Productintroductie en technische gegevens

Het pod systeem Mi-Pod heeft een update gekregen! Een van de meest populaire pod-systemen leek kwaliteitsproblemen te hebben met ongeveer 5% van de originele eenheden in de eerste en tweede ronde, maar Smoking Vapor merkte dit en keerde terug naar de tekentafel. Nu is de Mi-Pod lekvrij, gaat niet meer spontaan af.

Deze update vond eerder dit jaar plaats. Dus, als u onlangs een Mi-pod hebt gekregen, controleer dan uw serienummer in het apparaat tussen de LED en de middelste luchtopening. Apparaten met serienummer 20180523 of hoger worden bijgewerkt en vertonen geen ontwerpfouten. Deze problemen hadden slechts betrekking op ongeveer 5% van de Mi-Pods uit eerdere batches en de herziene pods zouden de meeste problemen toch moeten oplossen. Als dit echter niet het geval is, is SV meer dan bereid om uw Mi-Pod voor u te vervangen.

Specificaties:

 • Afmetingen: 51 mm x 13.5 mm x 60 mm
 • Output voltage: 3.0 – 4.2 volts
 • Maximum current: 15 amps
 • Cartridge weerstand range: 1.3 ohms
 • Battery: 950 mAh square high-drain lithium battery

Mi pod

Volgens de president van Smoking Vapor (en zijn uitgebreide bijdrage aan Reddit) bevatte de nieuwste Mi-Pod-update de volgende ontwerpwijzigingen:

Veranderingen in het interne ontwerp om de sensor te verplaatsen
Intern back-uppreventiesysteem toegevoegd
Een siliconen pakking werd in de capsules geplaatst (dubbel geseald)
Pods ingesteld op 1,3 ohm
Verbeterde kwaliteitscontrole voor wikkels en draden
Ik had geen lekken, geen spontane activering of andere problemen met het gebruik van de Mi-Pod. Het feit dat de president van het bedrijf de problemen met het apparaat heeft aangepakt en de wijzigingen in Reddit heeft aangekondigd, toont aan dat Smoking Vapor zijn klanten respecteert. Het bedrijf staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en het zijn de kleine dingen die een loyale klantenbasis creëren. 

Bouw kwaliteit en design

De Mi-Pod is verkrijgbaar in verschillende kleurenconfiguraties.  Niet bepaald mijn kopje thee, maar het trekt zeker de aandacht. Goede verpakking; Het voelde alsof ik een hightech-apparaat aan het uitpakken was.

Dit ding is klein! Ik slaagde erin het in de vijfde zak van mijn jeans te stoppen en het voelde nauwelijks alsof ik er iets in had. Hij wordt ook geleverd met een koord in de doos waarmee u het aan uw nek of uw sleutels kunt binden. Hij is niet veel groter dan een Zippo-aansteker, terwijl het veel lichter is, minder dan 40 gram. De doos bevat twee kommen waarin 2 ml e-vloeistof past. Het klinkt niet als veel, maar het is niet slecht voor een apparaat als dit.

Naast het mondstuk is een kleine metalen plaat met gegraveerde kunstmatige schroeven, die de Mi-Pod een retro-look geeft. Bovendien fungeert het Mi-Pod “M” -logo op de behuizing van het apparaat als een e-vloeistofvenster en heeft het een vergelijkbare ontwerpesthetiek. Het regelen van uw e-vloeistofniveau door het raam is niet het gemakkelijkste ter wereld vanwege zijn vorm, maar het is handig, vooral als de kamer niet donker is.

Vijf snelle klikken op deze kleine knop schakelen het apparaat in en uit. Een knipperende LED licht op door het doorzichtige mondstuk om aan te geven dat de Mi-Pod gereed is. Het apparaat wordt geactiveerd door te slepen, zodat je er gemakkelijk op kunt blazen zonder op een knop te drukken. Om naar de stealth-modus over te schakelen, houdt u de aan / uit-knop gewoon vijf seconden ingedrukt. Dit is handig voor degenen die niet op willen letten, omdat de LED vrij helder is wanneer de stealth-modus is uitgeschakeld.

Vanuit het oogpunt van het ontwerp zijn de enige  nadelen van de Mi-Pod dat hij erg klein is. De aan / uit-schakelaar steekt nauwelijks uit – ik kan niet eens zien of ik hem eigenlijk de meeste tijd druk. Geen echt probleem, want ik kan het apparaat nauwelijks in- en uitschakelen omdat het wordt geactiveerd door te slepen. Ik had ook wat problemen met het verwijderen van de pods om bij te vullen, maar alleen  de eerste keer. Uiteindelijk wordt het mondstuk een beetje warm bij het eerste dampen. 

Om het te vullen, verwijdert u eerst de pod, trekt u de rubberen afdichting naar buiten en vult u de pod door het gat. Wanneer u een capsule voor de eerste keer vult, laat u deze minimaal vijf minuten rusten om ervoor te zorgen dat de coils verzadigd zijn. Eerst dacht ik dat het glazen druppelgat misschien te klein was, maar ik had er geen problemen mee om de Mi-Pod te vullen. Unicorn zijn ook perfect. Ik vond het ook leuk dat het rubberen deel niet helemaal uitkomt, wat de kans verkleint dat het verloren gaat. Gelukkig is dit recentelijk in veel pod-systemen opgenomen.

De Mi-Pod is bedoeld voor zowel mond-tot-long- als direct tot long.

De pods worden geleverd met siliconen inzetstukken die de luchtstroom in het luchtstroomkanaal verminderen. Het is gemakkelijk om de draw te veranderen, waardoor het een vrij losse MTL is, maar dit is zeker niet mijn manier van MTL-vapen.

Helaas zijn de inzetstukken erg moeilijk te hanteren en is het inbrengen in de luchtgaten een uitdaging omdat ze zo klein en semi-rechthoekig zijn. Ze zijn ook gemakkelijk te verliezen. Als je er een laat vallen, zul je het waarschijnlijk nooit meer vinden omdat het zo klein en transparant is. Ik heb liever een strakkere trekking voor het apparaat of een extra MTL alleen pod in plaats van de inzetstukken die meer op een hack lijken.

Als je echter een beperkte directe longimpact wilt, levert de Mi-Pod. U hoeft zich niet bezig te houden met de kleine inzetten, vul ze gewoon en neem een ​​drankje. U hoeft zelfs uw NIC-niveau niet vaak te verhogen, omdat de kleine spoel van 1,3 ohm een ​​verrassende hoeveelheid stoom produceert. Ik gebruik 3 mg voor mijn luchtige verstuivers en 6 mg voor mijn MTL-tanks en ik heb echt genoten van de Mi-Pod met 6 mg freebase nicotine. Ter vergelijking, ik kan gemakkelijk 12 mg of meer gebruiken op de Novo en de EQ. Ik heb het ook geprobeerd met 20 mg nicotinezout en het was een zeer bevredigende schnaps – ik zou zelfs zeggen dat het een beetje te sterk was naar mijn smaak.

De Mi-Pod geeft een echt goede smaak

Veel beter dan de meeste pod-systemen die ik heb geprobeerd. Het duurt ongeveer een halve capsule om erin te komen, maar blijft gedurende het grootste deel van de levensduur van de capsule op een goed niveau. De spoel is geschikt voor minimaal zeven navullingen. Ik gebruik relatief heldere sappen met de Mi-Pod. Dus, het gebruik van zoetere en donkerdere sappen kan de levensduur van het sap verkorten. Maar in ieder geval gaan de pods lang mee. Ik heb heel hard geprobeerd om een ​​droge stoot uit de Mi-Pod te krijgen, maar het mocht niet baten, zelfs met 70% VG-sappen. Dat is behoorlijk indrukwekkend, vooral gezien de grootte van deze coils. Ze produceren wel een knetterend geluid, maar het is niet luid en ik ben er behoorlijk aan gewend.

De Mi-Pod heeft een interne batterij met een capaciteit van een indrukwekkende 950 mAh en werkt met directe output, wat betekent dat uw damp na verloop van tijd zwakker wordt. Het bedrijfsspanningsbereik is 3-4,2 volt. Dus voor een volledig opgeladen apparaat krijg je ongeveer 13,5 watt van de opnieuw ontworpen 1,3 ohm-spoelen, die dalen tot ongeveer 7 watt wanneer de batterij leeg is.

Het apparaat heeft drie LED-kleuren: blauw, als de batterij tussen 4,2 en 3,7 volt is, paars in het bereik van 3,7 tot 3,4 en daarna rood. Het LED-lampje bevindt zich in de pod-aansluiting. Je kunt het dus alleen zien als je de Mi-Pod snel uit je mond haalt na het nemen van een niet-ideale vape. Ik slaagde erin om ongeveer anderhalve pads te slingeren voordat de LED paars werd en de vape zwakker en merkbaar koeler werd – nog steeds een solide vape. Aan het einde van de tweede pod moest ik de Mi-Pod aansluiten terwijl de paarse LED nog brandde. Desalniettemin is de levensduur van twee pads met één lading verrassend lang – twee duimen hoog.

Pros / Cons

 • Goede dampafgifte
 • Goede smaak
 • Zachte DL
 • Lang coil leven
 • Twee Pods inclusief
 • Klein en lichtgewicht
 • Goede bouwkwaliteit
 • Lange batterij duur
 • Laad snel
 • Discrete modus mogelijk
 • Zeer goede verpakking
 • Power knop niet praktisch
 • Batterij led slecht zichtbaar
 • Pods zitten nogal vast
 • Mondstuk wordt iets warm

 

Nu te koop bij Nieuwesigaret