Pure tabak liquid

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

100% puur tabak extract e liquid

Black note puur tabak extract e liquid  is 100% biologisch en daadwerkelijke “getrokken” van tabaks bladeren. De “gewone’ e liquid tabak smaken zijn kunstmatig, niet slecht maar zijn niet direct gemaakt van tabak, nieuwesigaret heeft nu een lijn e liquid  die volledig getrokken is van tabaks blad. Deze e liquid   komt uit Amerika. Het is een beetje als met wijn je hebt verschillende druiven soorten maar ze worden over de hele wereld verbouwd. Hetzelfde geld voor tabak, Virginia is een bekende soort, natuurlijk komt deze uit de staat Virginia in de VS maar wordt dus in veel andere landen gebruikt voor de productie van tabak.  “Black Note vapor liquid does not contain any laboratory-made, synthetic compounds associated with artificial flavors and sweeteners or chemical additives. These include the likes of Diacetyl, Acetyl Propionyl, Ethylene Glycol, Diethylene Glycol, Acrolein and Acetoin, all of which have been shown to be harmful to health. We do not use any artificial or synthetic flavors, colors, dyes or chemical additives”. Vrij vertaald kun je zeggen dat deze e liquid uitsluitend van natuurlijke stoffen is gemaakt en geen van de hier boven beschreven componenten.

THE NOTEBOOK

notebook samples

Nieuwesigaret begint  met de verkoop van het “notebook” , een selectie van 4 “notes”. alle 4 smaken zijn in deze prachtige doos verzameld, iedere note is met grote zorgvuldigheid samengesteld, kunde en passie liggen ten grondslag aan deze verzameling pure tabaks smaken. Inhoud: 40 ml, per flesje 10 ml Het hele assortiment van Black note pure tabak e liquids gaan wij binnenkort ook verkopen. we beginnen met de Notebook, zo kunt u op basis van uw eigen voorkeur later uw favoriete aroma kiezen. Het zijn voornemende e liquids, u kunt ze direct dampen.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Nu bij Nieuwesigaret the Notebook” color=”orange” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fnieuwesigaret.nl%2Fshop%2Fblack-note-puur-tabak%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Naast de Notebook van Blacknote gaat Nieuwesigaret ook een Italiaanse versie van puur tabak e liquid aroma’s aanbieden, deze lijn komt van La Tabaccheria, toonaangevend op het gebied van tabak extracten voor e liquid aroma’s. La Tabacceria is één van de weinige Europese fabrikanten van deze exclusieve aroma’s. speciaal voor mensen die overgestapt zijn of over willen stappen van “gewoon” roken naar dampen en toch de voor hun bekende smaak willen. Nieuwesigaret verkoopt drie series van deze aroma’s, “Estratti di tabacco”, “Linea Miscele Barrique” en de “Linea Elite”, samen 15 aroma’s, dus niet direct te dampen, deze aroma’s moeten gemengd worden met PG en/of VG en eventueel nicotine.

Oplossen en rijpen:

De hoeveelheid te gebruiken in een e liquid is aan u, Nieuwesigaret beveelt 10 tot 15% aan, maar dit is een algemene richtlijn. De aroma’s zijn vervaardigd met behulp van technologie zodat het mogelijk is het concentraat direct te gebruiken, de rijping is niet noodzakelijk. Het is aan te raden een verdunning dichter bij 15% voor lichte tabak (Virginia, Burley) en dicht bij 10% voor donkere tabak (Kentucky, Latakia) aan te houden. Latakia heeft aan 10% voldoende omdat het hier om een zeer sterke en intense tabak smaak gaat, veel mensen vinden 10% te sterk bij dit specifieke aroma.  We kunnen algemene zin tussen de 10% en 15% aan houden, maar u  beslist, smaak is absoluut subjectief. Hetzelfde geldt voor de rijping, er zullen mensen zijn die altijd hun vloeistof laten rijpen en overtuigd zijn dat dat beter is, ook dit is subjectief.

Biologische tabak:

Als we over 100% biologisch praten dan refereren we aan onze extracten, onbewerkte tabak zonder chemische toevoegingen of hulpmiddelen, het betekent niet dat de gebruikte planten zijn gekweekt zonder bemesting, dit is namelijk onmogelijk.

Nicotine:

Nicotine is van nature aanwezig in tabak, als gevolg zitten er ook sporen van nicotine in de aroma’s, echter het gehalte is verwaarloosbaar. Als we een e liquid zouden maken met 15 % aroma dan zou er uiteindelijk minder een zesde deel van 0,15% nicotine in de liquid zitten, 0,025%, ofwel bijna niets.[/vc_column_text][vc_btn title=”Nu binnen, bekijk het product” color=”orange” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fnieuwesigaret.nl%2Fshop%2Fpuur-tabak-la-tabaccheria%2F|||”][/vc_column][/vc_row]