Over ons

 

Over ons

Nieuwesigaret verkoopt voornamelijk toebehoren voor het zelf mengen van e liquid. Na zelf veel gebruik gemaakt te hebben van diverse websites die e liquids en aanverwante artikelen aanbieden ben ik ongeveer in 2014 met mijn eigen website begonnen. De wet heeft ons diverse zaken opgelegd, het meest in het oog springend is de 10 ml limiet, erg onhandig en zinloos maar je hebt er mee te maken. Ik heb mij direct toegelegd op het DIY, het zelf maken  van e liquid. Dit valt niet onder de wetgeving en is bovendien veel voordeliger, inmiddels is dit achterhaald, alles valt inmiddels onderweg de TPD2 wetgeving.

Alles wat wij verkopen is van goede kwaliteit, de PG en VG zijn natuurlijk USP en hebben een hoge standaard.

Service is erg belangrijk, u wilt zo snel mogelijk uw aankoop in huis zodat u direct kunt genieten, dat willen wij zelf ook. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, niets is immers onmogelijk, dan brengen we u direct op de hoogte zodat u weet dat er iets langer over heen gaat voor u uw aankoop in huis heeft. Is er iets niet in orde met uw aankoop dan lossen we dat altijd op, er zijn natuurlijk wel regels maar we zijn niet zo star als bijvoorbeeld de belastingdienst om maar iets te noemen. Als het aan u geleverde niet naar wens is ruilen we het om of geven een andere oplossing die voor beide acceptabel is.

Er zijn natuurlijk veel websites waar u dezelfde artikelen kunt kopen, prijs is dan natuurlijk een belangrijke factor, naast service en snelheid natuurlijk.

Kijkt u gerust rond en als u vragen heeft stuur dan een e mail, meestal heeft u vrijwel direct antwoord.

 

4 gedachten over “Over ons

  1. Echt een Supershop. Zeer klantvriendelijk. Bij vragen en of opmerkingen direct antwoord. Hier haal ik mijn spullen ook in de toekomst.

  2. Diverse producten besteld en goede kwaliteit en snelle levering.

  3. Ik sluit mij volledig aan bij Alwin.
    Alle producten zijn van superieure kwaliteit & goede service.

  4. Wat nieuwesigaret (en natuurlijk de mensen die dat mogelijk maken) onderscheid van ‘de rest’is, wat mij betreft, de menselijkheid. Gebaseerd op het contact wat ik, tot dusver, met jullie heb gehad.
    Alles, wat ik tot nog toe van de site heb gezien, draagt dat uit: ‘doe maar gewoon dan…’
    Lekker doorgaan zo.

Geef een reactie