E liquid recepten

E liquid recepten delen en opslaan

Op deze pagina kunt u uw recepten die u met behulp van onze calculator heeft gemaakt opslaan en delen.  Het is ontzettend leerzaam en interessant om uw liquid samenstellingen te delen. Soms zijn er combinaties die niet voor de hand liggen maar wel heel goed werken. Op deze e liquid recepten pagina kunt u samen in een soort bibliotheek van smaken ideeën uitwisselen. Het werkt als volgt, u maakt uw smaak met behulp van de calculator en geeft uw uitkomst een naam deze slaat u vervolgens op de uitkomst komt automatisch op deze pagina te staan. De smaken die u kunt kiezen zijn de smaken die op deze website aangeboden worden veelal dus van the Perfurmers Apprentice, TPA en flavour art, FA, ze zijn gekoppeld aan dec calculator.

Extra toevoegingen aan e liquid

Bij het kopje “extra verdunningsmiddel”  in de calculator kunt allerlei middelen inbrengen, denk aan wodka, ethyl maltol ( zoetstof ) water en andere stoffen die u lekker vindt in uw e liquid.

Geef dit wel even apart aan u kunt niet uit Standard verdunningsmiddel kiezen. In de omschrijving geeft u dan aan welke u heeft gebruikt.

[lmc-recipes]