E liquid kopen

Heeft u een elektrische sigaret en bent u fan van elektrisch roken? Dan kunt u snel en goedkoop e liquid kopen op de website van Nieuwesigaret. Wij bieden u een breed aanbod e liquid smaken als kwalitatief hoogwaardige dampvloeistof voor uw e sigaret. Een stuk voordeliger dan e liquid kopen in de winkel!

E liquid vormt het noodzakelijke bestanddeel voor een e sigaret, die de vloeistof tijdens het roken vaporiseert. Steeds meer mensen in Nederland kiezen ervoor elektrisch te roken, want dit is niet alleen een stuk goedkoper, maar ook gezonder dan het roken van een gewone sigaret. Goedkoop e liquid kopen is dan ook een verstandige investering in uw gezondheid.

Bekijk onze producten

Goedkoop e liquid kopen

In Nederland kunt u e liquid kopen die bestaat uit 2 of 3 verschillende ingrediënten. E liquid bevat ten eerste een oplosmiddel dat een combinatie vormt tussen vegetable glycerin en propylene glycol. De verhouding tussen deze bestanddelen bepaalt u zelf. Daarnaast bevat e liquid een aroma dat de smaak tijdens het roken van een e sigaret bepaalt.

Het derde ingrediënt, nicotine, is volledig optioneel. De aanwezigheid van nicotine heeft echter geen invloed op de smaak van e liquid. Nieuwesigaret biedt u de keuze uit een diversiteit van heerlijke aroma’s, waaronder die van fruit, tabak en nog vele andere. Op onze website kunt u dan ook e liquid kopen in elke gewenst smaak.

E liquid kopen Nederland

Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat het roken van gewone tabak een negatieve invloed heeft op de gezondheid. Dit is met name te wijten aan de vele duizenden schadelijke ingrediënten die aanwezig zijn in tabak. E liquid kopen is een gezonder alternatief, omdat vrijwel al deze schadelijke stoffen in e liquid niet aanwezig zijn.

Een bijkomend voordeel van e liquid kopen is dat u zelf de exacte hoeveelheid nicotine in uw e sigaret bepaalt. Wilt u elektrisch roken zonder nicotine? Dan koopt u uw favoriete smaak e liquid bij Nieuwesigaret simpelweg zonder nicotine. Voor rokers die bijvoorbeeld willen afbouwen, bieden wij e liquid met een nicotinekracht tot maar liefst 10% NBV of 100 mg nicotine.

Meer informatie

E liquid kopen bij winkel of zelf e liquid maken

E liquid kopen kan via de website van Nieuwesigaret op verschillende manieren. Gedurende het aankoopproces heeft u de keuze uit verschillende opties. Zo kunt u onder meer de gewenste smaak, nicotinegehalte en verhouding tussen vegetable glycerin en propylene glycol invoeren. Zo koopt u altijd een e liquid die is samengesteld op basis van uw specifieke eisen.

Wilt u geen door ons samengestelde e liquid kopen, maar zelf e liquid maken? Dan koopt u de noodzakelijke bestanddelen gewoon los in onze webshop. Wij hebben een handige app waarmee u zelf de optimale verhoudingen tussen de verschillende ingrediënten kunt uitrekenen. E liquid maken was nog nooit zo gemakkelijk!