Avoria premium e liquid uit Duitsland

Avoria uit Duitsland

Avoria premium e liquids zijn vloeistoffen van een zeer goede eerste klas kwaliteit, 100 % gemaakt in Duitsland, het land dat kwaliteit altijd zeer hoog in het vaandel heeft staan. Zijn ze dan heel duur ? De liquids zijn iets duurder dan u gewent bent van de meeste commerciële e liquids op de markt. waarom zou u dan meer betalen ? Niemand wil teveel betalen maar er zijn motieven om toch iets meer uit te geven, aroma’s, PG, VG en nicotine zijn stoffen die in verschillende kwaliteiten voor handen zijn, de meest zuivere zijn wat duurder dan wat er regulier in de handel wordt gebracht, het eindproduct zal dus ook duurder zijn.

Ready to vape e liquids, Avoria heeft uw favoriete smaak

Het dampen van e-sigaretten is een van die dagelijkse genoegens die vrij eenvoudig, maar ook enorm ingewikkeld kunnen zijn. Veel gebruikers stellen het op prijs dat de vloeistoffen alleen in de vloeistof tank van een e-sigaret hoeven te worden gedruppeld en dus binnen enkele seconden met dampen kan worden  begonnen. Als alternatief voor de E-Liquids is er ook de mogelijkheid om ze zelf te mixen, maar de inspanning neemt enorm toe en maakt de kleine gewoonte voor tussendoortjes bijna een tijdrovende hobby.

Lees meer over de e-liquids van Avoria Liquids en de ongelooflijke verscheidenheid aan smaken die u hier zult waarderen.

Dankzij beproefde composities geniet u van de hoogste productkwaliteit

De implementatie van onze e-liquids was een lang en intens proces. Dit verwijst in de eerste plaats naar de samenstelling van de individuele ingrediënten en hun respectieve aandeel. E-liquids zijn meestal gebaseerd op drie ingrediënten waarvan de samenstelling bepaalt hoe de e-vloeistof smaakt en welke eigenschappen het nodig heeft wanneer het wordt gedampt. De smaken zijn verantwoordelijk voor de intense smaak. Deze worden aangevuld door de twee ingrediënten glycerol en propyleenglycol. Cruciaal voor deze ingrediënten is dat de samenstelling ook van invloed is op de smaak en algehele dampervaring.

Maar met onze E-Liquids hebben we aandacht besteed aan een evenwichtige relatie die volledig voldoet aan elke beginner en elke geavanceerde damper. Hierdoor ontstaat een heerlijke en heerlijke wolk van damp en tegelijkertijd wordt een bepaalde hoeveelheid van de smaak ook intensief in de mond aangetroffen.

 

Bij Nieuwesigaret hebben 67 Avoria  verschillende smaken voor u op voorraad, in 3, 6 en 12 mg/ml