Introductie smaken e liquid

E liquid smaken of aroma’s de basis bij Nieuwesigaret

Smaken of aroma’s voor e liquid DIY kopen is een lastige aangelegenheid. Wat en waar moet u kopen ? Hoe zit het met de veiligheid ? Ik zal hier een beknopte uitleg geven over het tot stand komen van geconcentreerde flavors. Er zijn veel manieren om de kunst van smaak creatie te ervaren. U kunt beginnen met experimenteren met “ready to use” smaken voor uw e liquid. Deze concentraten zijn zeer eenvoudig te gebruiken, en Nieuwesigaret heeft tal van aroma’s om u op weg te helpen. Smaak concentraten zijn mengsels van diverse stoffen, synthetisch  en natuurlijk, ze worden meestal opgelost in een draag vloeistof. De meest gebruikte carrier voor aroma’s is propylene glycol en afgeleide hiervan, alcohol, vegetable glycerin en triacetin. De blends die wij bij Nieuwesigaret aanbieden zijn zeer geconcentreerd en niet bedoeld om onverdund te dampen. Als u geïnteresseerd bent in het maken van smaak concentraten kunt u op het internet veel informatie vinden, het maken van smaken van smaak moleculen is niet eenvoudig, het is een studie. Essential oils worden verkregen door het distilleren van bloemen, wortels of boomschors, enz. Het zijn de natuurlijke oliën die voorkomen in bloemen, kruiden en hout. Distillaten van fruitsappen en bessen worden ook gebruikt, maar deze kunnen normaal gesproken niet gebruikt worden om zeer geconcentreerde smaken omdat ze mogelijk gekoeld moeten worden. Het meest gebruikte type smaak is de smaak molecuul . Deze moleculen zijn de bouwstenen van alle smaken en veel hebben een natuurlijke bron. Bijvoorbeeld natuurlijk sinaasappel olie is gemaakt van citroen en citral moleculen. Veel van deze moleculen kunnen geïsoleerd worden van de olie door fractional distillation. De scheiding van een mengsel hangt af van de kook temperatuur van elk molecuul. Deze aroma moleculen kunnen een uitdaging op zich zijn omdat ze een grote invloed op hat aroma kunnen hebben zonder dat dit voor de hand ligt als je ze afzonderlijk bekijkt. Net als met koken, het is vaak het best te starten met een recept om daarna het te finetunen door te experimenterende andere hoeveelheden en ingrediënten. Sommige flavor moleculen zijn er in vloeibare vorm maar andere zijn kristallen of poeders. Concentraten kunnen als olie of water oplosbaar gecreëerd worden, dit is soms erg lastig omdat de één of de ander erg leunt op één van de twee. Water oplosbaar betekend dat de smaak oplost in water of propylene glycol en andere stoffen die geen olie zijn. Als een smaak olie oplosbaar is en er een paar water druppels laat vallen zullen deze zich scheiden van het water. Het is dus erg belangrijk te weten welke eigenschappen de molecuul heeft, soms kan het ook zijn dat een molecuul alleen niet wateroplosbaar is maar samen met een andere weer wel.

Ga naar onze pagina met smaken  10 tot 50 ml    Grootverpakkingen vanaf 100 ml vindt u op de groothandel pagina  100 ml tot 500 ml 

 

Bij Nieuwesigaret verkopen we smaken van twee zeer gekende namen, er zijn twee aparte aroma pagina’s, voor ieder “merk” één.

Onze smaken: FA = Flavour Art TPA = The Perfumers Apprentice

Totaal 57 smaken sommigen van beide merken leverbaar

15 stuks Tabak smaken

19 stuks Fruit/Zoet smaken

23 stuks Diverse

 

Tabak

Virginia FA

7 Leaves FA

Black Fire Tobacco FA

Tobacco TPA

Cubano TPA

Cuban Supreme FA

DK Tobacco Base TPA

Turkish TPA

Black Honey TPA

RY4 TPA FA beide leverbaar

Red Oak TPA

MaxxBlend FA

Reggae Night FA

Royal FA

Summer Clouds FA

 

 

tabak smaak e liquid

Fruit/Zoet

Strawberry TPA FA Beide leverbaar

Watermelon TPA

Green Apple TPA

Granny Smith TPA

French Vanilla TPA

Lemon TPA

Lemon Lime TPA

Watermelon TPA

Pear TPA

Tutti Frutti TPA

Lychee TPA

Passion Fruit TPA

Mango TPA

Coconut TPA

Papaya FA

Banana FA

Blackberry FA

Citrus Mix FA

Bosvruchten  Mix FA

 

 

fruit en zoete smaken e liquid

Diverse

Spearmint TPA FA Beide leverbaar

Peppermint TPA FA Beide leverbaar

Menthol TPA FA Beide leverbaar

Menthol Arctic FA

Creme de Menthe TPA

Popcorn TPA

Coffee TPA

Espresso TPA

Cappuccino TPA

Pina Colada TPA

Mojito TPA

DX Vanilla Cupcake TPA

Irish Cream TPA

DX Banana Cream TPA

Caramel Original TPA FA Beide leverbaar

Jamaican Rum TPA

Cola TPA FA Beide leverbaar

Chocolate TPA FA Beide leverbaar

Cheesecake TPA

Lavendel FA

Rozen FA

Viooltjes FA

Jasmijn FA

Meringue FA

menthol smaak e liquid