About

[vc_row][vc_column][vc_column_text theme_box=”theme_box”]

 

Over ons

Nieuwesigaret verkoopt alles dat met elektrisch roken te maken heeft, vaporizers voor droge kruiden, e sigaretten en e liquid of e juice. Na zelf veel gebruik gemaakt te hebben van diverse websites die e liquids en aanverwante artikelen aanbieden ben ik ongeveer in 2014 met mijn eigen website begonnen. De wet heeft ons diverse zaken opgelegd, het meest in het oog springend is de 10 ml limiet, erg onhandig en zinloos maar je hebt er mee te maken. Ik heb mij direct toegelegd op het DIY, het zelf maken  van e liquid. Dit valt niet onder de wetgeving en is bovendien veel voordeliger.

Alles wat wij verkopen is van goede kwaliteit, de liquids hebben een europese standaard en zijn dus goed te noemen, chinese liquids verkopen wij niet.

Service is erg belangrijk, u wilt zo snel mogelijk uw aankoop in huis zodat u direct kunt genieten, dat willen wij zelf ook. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, niets is immers onmogelijk, dan brengen we u direct op de hoogte zodat u weet dat er iets langer over heen gaat voor u uw aankoop in huis heeft. Is er iets niet in orde met uw aankoop dan lossen we dat altijd op, er zijn natuurlijk wel regels maar we zijn niet zo star als bijvoorbeeld de belastingdienst om maar iets te noemen. Als het aan u geleverde niet naar wens is ruilen we het om of geven een andere oplossing die voor beide acceptabel is.

Er zijn natuurlijk veel websites waar u dezelfde artikelen kunt kopen, prijs is dan natuurlijk een belangrijke factor, naast service en snelheid natuurlijk. Op veel van onze producten zit garantie, zeker op de wat duurdere artikelen soms wel 2 jaar, ook dat is een beslissingsfactor.

Kijkt u gerust rond en als u vragen heeft stuur dan een e mail en wij zullen u spoedig antwoorden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

2 gedachten over “About

  1. Echt een Supershop. Zeer klantvriendelijk. Bij vragen en of opmerkingen direct antwoord. Hier haal ik mijn spullen ook in de toekomst.

  2. Diverse producten besteld en goede kwaliteit en snelle levering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *